Organisma attīrīšana ar auzām: ārstē alerģijas, aknu saslimšanas un izdzen parazītus

Auzas ir viens no pārtikas produktiem, kas ieteicami ķermeņa veselības un labsajūtas uzturēšanai. Šim nolūkam bieži izmanto auzas organisma attīrīšanai.

Tas palīdz izvadīt no organisma toksīnus un citas kaitīgās vielas, savieno brīvos radikāļus, uzlabo kuņģa-zarnu trakta un aknu darbību. Auzu novārījums galvenokārt attīra aknas.

Aknu attīrīšanas recepte

Šī maisījuma sagatavošana prasīs kādu laiku. Būs nepieciešamas auzas, brūkleņu lapas, bērzu pumpuri vai lapas, mežrozītes, maura sūrene un nedaudz pacietības. Rezultāts jums neliks vilties – aknas tiks pareizi attīrītas!

Tātad, noskalojiet glāzi auzu zem tekoša ūdens, ievietojiet katliņā, pievienojiet 3 ēdamkarotes brūkleņu lapu, 2 ēdamkarotes karotes bērzu lapu vai pumpuru. Piepildiet saturu ar 4 litriem ūdens un atstājiet ievilkties vienu dienu vēsā vietā. Ūdenim jābūt aukstam. Citā katlā ielej glāzi sasmalcinātu mežrozīšu, pielej glāzi ūdens un uzvāra.

Kad saturs ir uzvārījies, pievienojiet 2 ēdamkarotes maura sūrenes un atstājiet vārīties vēl 15 minūtes. Pēc tam noņemiet no karstuma un ļaujiet nostāvēties 45 minūtes. Kad maisījumi abos katliņos ir gatavi, izkāš, liek trešajā traukā un apmaisa. Beigās ielej pudelēs un ievieto ledusskapī.

Lasi vēl: Virtuves mokas ir beigušās: kā atvērt jebkuru burku 30 sekundēs

Šis maisījums jālieto silts 30 minūtes pirms brokastīm, pusdienām un vakariņām, katru dienu palielinot porciju: pirmajā dienā – 50 ml, otrajā dienā – 100 ml, trešajā un turpmākajās dienās – 150 ml. Visa kursa laikā nedrīkst lietot gaļas produktus. Kurss ir 10 dienas, pēc tam divu nedēļu pārtraukums un atkārtojiet. Tīrīšanu ar auzām vislabāk veikt gavēņa laikā pirms Ziemassvētkiem vai Lieldienām.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment